eerst de keien in de pot

De keien in de pot

Een verhaal van Covey (uit zijn boek ‘Prioriteiten’). Het wordt regelmatig gebruikt om de boodschap ‘Belangrijke dingen eerst’ te verhelderen:

Lees meer

Je kerntalenten te vriend houden

Vandaag kwam een 14-jarige jongen bij mij voor de kerntalentenanalyse.
Na de uitvraag over alles wat hij als kind had gedaan en het terugkoppelen welke kerntalenten hij sterk, half en klein heeft, was zijn eerste vraag: “hoe ga ik dat doen, de rest van mijn leven, zoveel sterke kerntalenten, hoe hou ik die allemaal te vriend?”

Lees meer

Pechhulp of APK?

Lees meer

Big smile

Ze zat met een big smile tegenover me. Dit maakt me zo gelukkig! Het klopt helemaal, het is precies wie ik ben. Hoe is het mogelijk dat je zo volledig mijn ‘zijn’ kan kennen?! Wat een opluchting dit!

Lees meer

Review

“De KernTalentenanalyse was voor mij een zeer inspirerende manier om terug te kijken naar wie ik was in mijn kindertijd. Ik had nog nooit zo specifiek via mijn eigen kinderspel naar mijzelf gekeken.
Het gesprek met Klarinde heb ik als heel prettig en zorgvuldig ervaren. Ik kwam tot verassende inzichten.

Lees meer
KernTalentenmethode

Review

Nieuwe manier van kijken en kiezen

Ik ben Els, een aantal jaren geleden kreeg ik een burn-out. Daar ben ik wat van opgeknapt en ik kan weer gedeeltelijk werken. Toch is mijn energiepeil nog aan de lage kant. Toen ik van een vriendin hoorde over de KernTalentenanalyse bij Klarinde, een methode die je zicht geeft op je energiegevers en energievreters, was ik bijzonder enthousiast om eraan te beginnen.

Lees meer

Review

Zo leuk dat goede herinneringen nieuwe inzichten geven voor het nu! Het invullen van de vragenlijst en het interview maakten me vrolijk en die positieve energie kan ik nu ook weer inzetten in mijn werksituatie.

Lees meer

Multipotentials

Hierbij de link naar een Ted talk over multipotentials.

Lees meer

Podcast KernTalenten

Vandaag is de CoreTalents podcast ‘krachtig kiezen op jouw KernTalenten’ gelanceerd. De eerste aflevering is via onderstaande link te beluisteren.

Lees meer
Pagina 1/3