De kracht van rust

Dit boek is een aanrader voor iedereen die bereid is zich te blijven ontwikkelen en graag vanuit rust in plaats van vanuit angst het leven wil leven.

Lees meer

Review Hil

Ik ben Hil, 71 jaar, getrouwd, 6 kinderen.

De KernTalentenanalyse kwam ‘zomaar’ op mijn pad. Net voor een nieuwe fase in mijn leven. We gingen verhuizen van ons grote huis met tuin waar we 40 jaar hadden gewoond naar een seniorenwoning…

Lees meer

Review

Review Kate
Ik was vastgelopen (in de totale zin van een burn-out) in mijn leven en eigenlijk al jaren doodongelukkig met mijn werkkeuze, maar gebrek aan inzicht in wat dan wel (en achteraf ook waarom dit niet) maakte dat ik totaal verlamd was en me dus kapot had gewerkt in de letterlijke zin. Door het inzicht in wat me energie kost en geeft kan ik eindelijk het benodigde begrip voor mezelf opbrengen…

Lees meer

Hardlopen om mentaal fit te blijven

Als ik te lang geen 10 kilometer of meer heb hardgelopen. Ik ben blijven steken op 5. Te druk. Te veel vroege ochtendafspraken op m’n favoriete looptijdstip. Te lang in bed blijven liggen. Te warm. Te warm. Te warm. Ik sus mezelf met zeggen dat 5 ook oké is. Half uurtje rennen. Drie keer in de week. Veel meer dan de meeste mensen doen. Is echt sporten. Is echt prima om je conditie te onderhouden.

Lees meer

Investeren in je professionele toekomst

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kan je een KernTalentenanalyse nu gesubsidieerd krijgen vanuit Werktuig PPO.

Lees meer

Motivatie

Lees meer

Finland

Iedereen die mij ook maar een beetje kent weet dat ik een fervent hardloper ben.

Lees meer

De laatste dag

De laatste dag van 2020. Dankbaar terugkijkend. Nieuwsgierig vooruitkijkend.

Lees meer

Review Katelijn

Een tijdje terug vroeg ik aan Katelijn Janssens of ze een recensie wilde schrijven over de KernTalentenanalyse die ze bij mij had gedaan. Ik vind het waardevol om te horen hoe mensen het ervaren hebben en hoe ze er maanden later op terug kijken…..

Lees meer
Pagina 1/2