Een tijdje terug vroeg ik aan Katelijn Janssens of ze een recensie wilde schrijven over de KernTalentenanalyse die ze bij mij had gedaan. Ik vind het waardevol om te horen hoe mensen het ervaren hebben en hoe ze er maanden later op terug kijken. Ik vind het ook heel waardevol om te horen hoe ik dingen wellicht ook beter of anders kan doen.

En toen kreeg ik deze mooie recensie binnen:

In het derde jaar van mijn studie heb ik de kerntalentenanalyse gedaan, op een moment dat ik nog erg zoekende was naar mijn eigen kwaliteiten. Tijdens het lezen van het verslag, vielen de puzzelstukjes langzamerhand op zijn plek. Klarinde verhelderde voor mij waar ik goed in ben, waar ik energie uithaal en waar ik uit eindelijk terecht zou kunnen komen. Voor mij heel verrassend en een absolute aanrader!

Dank je wel, Katelijn!

Ben jij ook benieuwd wat een KernTalentenanalyse jou zou kunnen opleveren? Laat even een berichtje achter zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Ik vertel je hier graag meer over.