Het is voor mij nu heel helder hoe belangrijk het is om keuzes te maken die goed passen bij mij als mens en dus bij mijn KernTalenten.

“De KernTalentenanalyse was voor mij een zeer inspirerende manier om terug te kijken naar wie ik was in mijn kindertijd. Ik had nog nooit zo specifiek via mijn eigen kinderspel naar mijzelf gekeken.
Het gesprek met Klarinde heb ik als heel prettig en zorgvuldig ervaren. Ik kwam tot verassende inzichten.

Bijvoorbeeld dat ik zeer sterke behoefte heb aan autonomie en dat ik erg veel mentale ruimte nodig heb. Ik voelde dat voorheen wel aan, maar nu werd het onder woorden gebracht met een uitleg erbij die kloppend bleek. Ik ben mij er meer van bewust geworden hoe belangrijk fysieke beweging voor mij is. Het is niet iets dat alleen bij mijn kindertijd hoorde, maar ook bij wie ik nu ben als volwassene. Door de KernTalentenanalyse ben ik mij bewuster geworden van mijn behoeften, en dat ik deze serieus moet nemen: ik heb het nodig deze te voeden om goed te kunnen functioneren. De KernTalentenanalyse was voor mij een erg leuke en helpende methode om inzicht in mijzelf te krijgen. Het is voor mij nu heel helder hoe belangrijk het is om keuzes te maken die goed passen bij mij als mens, en dus bij mijn KernTalenten.”