Finland

Iedereen die mij ook maar een beetje kent weet dat ik een fervent hardloper ben.

Lees meer

De laatste dag

De laatste dag van 2020. Dankbaar terugkijkend. Nieuwsgierig vooruitkijkend.

Lees meer

Review Katelijn

Een tijdje terug vroeg ik aan Katelijn Janssens of ze een recensie wilde schrijven over de KernTalentenanalyse die ze bij mij had gedaan. Ik vind het waardevol om te horen hoe mensen het ervaren hebben en hoe ze er maanden later op terug kijken…..

Lees meer

“Straalangst”

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn,

Lees meer

Gedichtje

o, ik weet het niet
maar besta, wees mooi.

Lees meer

Je KernTalenten ontdekken

Deze maand heb ik ook de opleiding tot KernTalentenanalist afgerond. Een pittige klaarstoomopleiding van 6 maanden. Ik ben ongelooflijk enthousiast over de KernTalentenmethode.

Lees meer

Hoogbegaafd en diploma’s?!

Vandaag deel ik een ‘college’ van de universiteit van Vlaanderen. Over het waarom van de vaak aanwezige mismatch tussen hoogbegaafden en diploma’s halen. https://www.youtube.com/watch?v=oFCLdJVoHVg

Lees meer

Aanrader

Op deze plaats met enige regelmaat ook een boekrecensie van mijn hand. Ik ben heel erg van het boeken “doorwerken” dus zal niet alle die ik lees hier onder de aandacht brengen. Dat doe ik wel met de boeken die mij persoonlijk erg aanspreken.
Wil je leestips mail me dan even: info@buitenkanscoaching.nl. Ik stuur je met liefde de hele lijst met titels van boeken over hoogbegaafdheid, overexcitabilities, hoogsensitiviteit, opvoeden, enz toe.

Lees meer

Koekoek

In het park tegenover ons huis zit ergens in een hoge boomtop een koekoek.

’s Morgens om een uur of vijf begint hij. Koekoek, koekoek, koekoek. Hij gaat maar door. Blijft kalmpjes zijn roep herhalen, uren achter elkaar, dag na dag. Een roep zonder eind.

Lees meer