KernTalentenmethode

Review

Nieuwe manier van kijken en kiezen

Ik ben Els, een aantal jaren geleden kreeg ik een burn-out. Daar ben ik wat van opgeknapt en ik kan weer gedeeltelijk werken. Toch is mijn energiepeil nog aan de lage kant. Toen ik van een vriendin hoorde over de KernTalentenanalyse bij Klarinde, een methode die je zicht geeft op je energiegevers en energievreters, was ik bijzonder enthousiast om eraan te beginnen.

Lees meer

Review

Zo leuk dat goede herinneringen nieuwe inzichten geven voor het nu! Het invullen van de vragenlijst en het interview maakten me vrolijk en die positieve energie kan ik nu ook weer inzetten in mijn werksituatie.

Lees meer

Multipotentials

Hierbij de link naar een Ted talk over multipotentials.

Lees meer

Podcast KernTalenten

Vandaag is de CoreTalents podcast ‘krachtig kiezen op jouw KernTalenten’ gelanceerd. De eerste aflevering is via onderstaande link te beluisteren.

Lees meer

De kracht van rust

Dit boek is een aanrader voor iedereen die bereid is zich te blijven ontwikkelen en graag vanuit rust in plaats van vanuit angst het leven wil leven.

Lees meer

Review Hil

Ik ben Hil, 71 jaar, getrouwd, 6 kinderen.

De KernTalentenanalyse kwam ‘zomaar’ op mijn pad. Net voor een nieuwe fase in mijn leven. We gingen verhuizen van ons grote huis met tuin waar we 40 jaar hadden gewoond naar een seniorenwoning…

Lees meer

Review

Review Kate
Ik was vastgelopen (in de totale zin van een burn-out) in mijn leven en eigenlijk al jaren doodongelukkig met mijn werkkeuze, maar gebrek aan inzicht in wat dan wel (en achteraf ook waarom dit niet) maakte dat ik totaal verlamd was en me dus kapot had gewerkt in de letterlijke zin. Door het inzicht in wat me energie kost en geeft kan ik eindelijk het benodigde begrip voor mezelf opbrengen…

Lees meer

Hardlopen om mentaal fit te blijven

Als ik te lang geen 10 kilometer of meer heb hardgelopen wordt m’n hoofd een rommeltje. Het lukt me dan niet meer goed om de juiste prioriteiten te stellen. Dat gevoel van tekort schieten sus ik vervolgens door tegen mezelf te zeggen dat 5 kilometer ook oké is. Half uurtje rennen. Drie keer in de week. Veel meer dan de meeste mensen doen. Het is echt sporten. Het is echt prima om mijn conditie te onderhouden…

Lees meer

Investeren in je professionele toekomst

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kan je een KernTalentenanalyse nu gesubsidieerd krijgen vanuit Werktuig PPO.

Lees meer