Plan hier jouw kerntalentenanalyse in.

Het tarief voor een kerntalentenanalyse is 1250 euro (incl BTW voor particulieren en excl BTW zakelijk of ZZP-er).

Hiervoor krijg je:

  • de ongeveer 3 uur durende erkende kerntalentenanalyse en directe feedback daarop. Je ontvangt binnen 2 dagen een digitale grafiek van je kerntalentenprofiel.
  • een verslag met de uitgebreide weergave en uitleg van jouw kerntalenten en de combinaties daartussen. Je krijgt een goed beeld van jouw energiegevers en energietrekkers en kunt op basis daarvan onderscheid maken tussen dat wat je kunt (aangeleerd) en wat je energie geeft. In het verslag lees je over de invloed van jouw kerntalentenprofiel op jouw leven tot nu toe, de keuzes die je maakte, de manier waarop je omging met gebeurtenissen in je leven.
  • een evaluatiegesprek waarin we het verslag doornemen, ik dingen verder kan uitleggen, vragen beantwoorden en we bespreken hoe je je kerntalenten bewuster kunt uitleven.
  • verdeeld over een jaar 3 verdiepingsgesprekken. Je hebt dus een jaar lang de mogelijkheid met mij te spiegelen en te brainstormen of de keuzes die je maakt in overeenstemming zijn met jouw sterke kerntalenten.

De alternatieven voor het jaartraject zijn:

  • 950 euro (incl BTW voor particulieren en excl BTW zakelijk en ZZP) dit is een compacter traject, zonder de verdiepingsgesprekken. Deze kun je er uiteraard later nog los bij kopen.
  • 650 euro (incl BTW) voor scholieren en studenten t.b.v. studiekeuze.
  • 75 euro (incl BTW) per uur voor advies aan ouders en scholen met betrekking tot (hyper)hoogbegaafdheid.

Een kerntalentenanalyse wordt vaak vergoed uit het loopbaan- of scholingsbudget van de werkgever. Vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden om hiervan gebruik te maken.

Als je werkzaam bent in de culturele of creatieve sector is vergoeding uit het werktuig PPO mogelijk.