Let op: via je werkgever is het zeer goed mogelijk het kerntalentenanalysetraject vergoed te krijgen uit opleidings- en/of loopbaanbudget. Ga daarover zelf in overleg met je werkgever. Uiteraard kan zij/hij altijd contact met mij opnemen voor meer informatie. Het is ook in het belang van je werkgever dat jij lekker in je vel zit. Het ligt altijd binnen je eigen controle welke informatie uit je kerntalentenrapport je wel en niet bespreekt met je werkgever.

Als je werkzaam bent in de culturele of creatieve sector is vergoeding uit het werktuig PPO mogelijk.

Kerntalentenanalyse

De kerntalentenanalyse bestaat uit de volgende onderdelen:

we starten altijd met een telefonisch of online kennismakingsgesprek om af te stemmen waarom jij overweegt of besloten hebt de kerntalentenanalyse te doen en je verwachtingen ervan helder te krijgen. Daarna volgt de uitgebreide kerntalentenanalyse. Reken hier een hele ochtend voor en plan ’s middags ook geen ingewikkelde andere afspraken in want na deze ochtend loopt je hoofd waarschijnlijk over van nieuwe inzichten en beginnen de eerste ideeën op te borrelen. Het is fijn als je daar de rest van de dag tijd en ruimte voor hebt om op jouw manier (schrijven, tekenen, wandelen, sporten, enz) een en ander te verwerken. Ongeveer twee weken na de analyse ontvang je van mij je persoonlijk op maat geschreven rapport. We plannen een afspraak in 3 a 4 weken na de analyse om het rapport door te spreken en je toekomstige loopbaanopties te bespreken en mogelijkheden in kaart te brengen. Mocht je behoefte hebben aan extra coaching dan is dat bespreekbaar tijdens deze laatste sessie. Mijn ervaring is echter dat veel mensen (zeker hoogbegaafden) goed in staat zijn het vervolg zelf op te pakken.

Tarief vanaf 1 januari 2024 is hiervoor 1.250 euro exclusief 21% BTW voor ZZP en als werkgever betaalt (voor particulieren incl BTW)

De gesprekken kunnen zowel online via Teams als face to face in Almere plaatsvinden.