De kerntalentenmethode is de eerste en tot dusver enige methode die de complexiteit van hoogbegaafden kan weergeven en niet manipuleerbaar is. Je kerntalenten hebben hun oorsprong namelijk in je kindertijd. Die tijd is afgerond en dus verandert je kerntalentenprofiel ook niet meer. De uitkomst is ook niet afhankelijk van hoe je in je vel zit en of je in een burn-out zit of juist alles meezit.

Kiezen voor wat je energie geeft in plaats van wat je goed kunt

Je sterke kerntalenten uitleven betekent energie genereren. Als (hoog)intelligent of hoogbegaafd persoon kun je jezelf ontzettend veel dingen aanleren. Dat betekent niet dat al die aangeleerde vaardigheden of dat aangeleerde gedrag je ook energie geeft. Door je kerntalenten te leren kennen kom je er achter welke dingen je energiegevers zijn en welke je energieslurpers.

Coretalents en contact met mij

Op de website van Coretalents vind je meer informatie over de kerntalentenmethode en hoe deze methode inzetbaar is. Je kunt natuurlijk ook mij even een berichtje sturen of bellen als je meer informatie wilt. Ik geef je graag antwoord op je vragen.