Lukt het je niet meer cijfers te halen waar je trots op kunt zijn? Ben je niet meer gemotiveerd om je best te doen? Lukt het je niet meer om om te gaan met je ouders en docenten zoals je diep van binnen wel zou willen? Heb je last van alles wat er om je heen gebeurt, de drukte, de geuren, de emoties van anderen?

Begeleiding van Buitenkans coaching kan je helpen. Ik richt me op cognitief getalenteerde jongeren die onderpresteren op de middelbare school. VWO-leerlingen, maar ook leerlingen die afgestroomd zijn naar HAVO of VMBO zijn welkom bij mij.
De begeleiding is individueel. Bij voorkeur vindt de begeleiding plaats bij mij thuis, eventueel kan het ook op school (in Almere).
Anders dan bij bijles is studiebegeleiding van Buitenkans coaching niet vakinhoudelijk bijspijkeren. Ik help je wél om meer inzicht te krijgen in manieren van effectief leren en in je persoonlijke factoren die het leren in de weg kunnen staan.  Je krijgt handvatten hoe je je eigen leergedrag beter kan aansturen en ik help je oude gewoonten aan de kant te zetten en nieuwe aan te leren. Je komt bij me om dit leren als je zelf graag dingen wilt veranderen en daar gemotiveerd voor bent.