Wil je graag je interesses ruimte geven en nieuwe dingen blijven leren? Ben je op zoek naar wat precies je talenten zijn en of je nog onontdekte talenten hebt? Wil je ontdekken waar je gelukkig van wordt en waarbij je makkelijk in een flow doorgaat?

Door middel van een kerntalentenanalyse breng ik jouw unieke kerntalenten in kaart. Vervolgens kunnen we samen gaan kijken wat dat betekent voor je leven, in de praktijk. Welke dingen doe je die je energie geven en wat is in feite een ontzettende energielek in jouw leven.

Een sterk kerntalent is iets wat je vanuit jezelf graag doet, wat je energie en plezier geeft om er mee bezig te zijn. Het omvat de combinatie van je aard, je potentieel en je intrinsieke motivatie.

Ieder mens heeft 23 kerntalenten in sterke, halve of kleine mate. De verschillende kerntalenten kunnen elkaar ook versterken of verzwakken waardoor iedereen een uniek profiel heeft. De methode is positief. Je leert je energie/pleziergevers goed kennen.

Deze methode is heel betrouwbaar (wetenschappelijk gevalideerd) en door mensen met een hoge intelligentie niet te manipuleren omdat het gebaseerd is op je kindertijd en die is afgesloten. De uitkomst van jouw kerntalentenanalyse is een investering voor de rest van je leven. Dus elke keer als je op een kruispunt staat bij keuze van werkzaamheden, vrije tijdbesteding, het aangaan van vriendschappen kan je op het verslag terugvallen en checken of je op dat moment doet wat echt bij je past. 

De uitkomst van een kerntalentenanalyse geeft je de handvatten om met een positieve insteek te praten met anderen over wat je nodig hebt. Of uitvinden welke studie echt bij je past. En verdieping vinden in je privé- en in je werkrelaties. En je voldaan voelen aan het einde van de dag.