Ik ben ook maar een mens net als jij.

Jij bent bij mij welkom zoals je bent. Vertel gewoon over je kindertijd. Waar je lol in had. Wat je deed met anderen of alleen. Kattenkwaad uithalen, boeken lezen, uit het raam staren, you name it. Alles komt voorbij.

Als je je hele kindertijd er uit hebt gegooid ben je klaar.

Dan is het aan mij.

Ik vertel je welke kerntalenten je sterk hebt en welke klein of half. En ik vertel je wat dat inhoudt voor de rest van je leven.

Een hele last lichter kun jij vervolgens naar huis. Klaar om zware ballen te laten vallen en er andere, lichte ballen voor in de plaats op te pakken. Of niet. Dat is aan jou.

Uiteraard coach ik je (als je wilt) vanaf de zijlijn. Zonder fluitje.

Met een kritische blik. En veel vragen.

Dat is dan weer mijn plezier. Ik ben in mijn element als ik analyseer, uitleg en feedback geef. Daar krijg ik energie van.

Is dat alles?

Nee, bij lange na niet.

Ik ben slecht in cijfers en geen topkok. Ik heb wel lol in hardlopen en ben bloedjefanatiek in woordspelletjes (ken je Boggle?). Ik heb geen hond en kat. Wel drie kinderen en een man. En een leuk huis in een leuke straat in Almere (ja, echt, dat is mogelijk).

Wil je nog meer van me weten? Oké. Maar kom dan eerst die kerntalentenanalyse doen. Krijg je er koffie, thee en zelfgebakken koek (van mijn man, die dr.ir. en bakker is) bij.

Praat een stuk leuker.