Ik ben Klarinde Meijer. Ik woon met mijn ‘never-a-dull-moment-gezin’ in Almere Buiten. Ik ben al 15 jaar bezig met alles (maar dan ook echt alles ;)) te weten komen over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en alles wat daarmee samenhangt.

Ervaring heb ik opgebouwd door alle uit boeken, door cursussen, congressen en opleidingen vergaarde kennis toe te passen in mijn eigen leven en al veel anderen te helpen een helder beeld te krijgen van wat ze zo belangrijk vinden dat ze daar hun energie en tijd in gaan steken en wat ze mogen loslaten.

Ik geniet van filosoferen en dieper doordenken met anderen. Ik houd van doorpakken en combineer scherpe levensvragen met praktische begeleiding. En ik hou ook gewoon van muziek luisteren, hardlopen, wandelen, puzzelen, kletsen, discussiëren en zelfs van strijken en stofzuigen 😉 en heel erg van boeken lezen…

Jongeren (vanaf 13 à 14 jaar) en volwassenen zijn bij mij van harte welkom voor een ontdekking van hun eigen unieke KernTalentenconstellatie. Dit is een kado aan jezelf voor de rest van je leven. Het helpt je op het gebied van het maken van een goede studiekeuze, het kiezen van de baan die het beste bij je past en meer balans te krijgen tussen werk en privé.

Ik bied ruimte, luister naar je en geef je de mogelijkheid te ontdekken wat echt van jou is, waar je gelukkig van wordt, waarbij jij je krachtig voelt en wat past bij je talenten én bij je grenzen.

Klik hier voor meer informatie en handige informatieve websites.