Ik ben Klarinde Meijer. Het is mijn missie om mensen te helpen verder te groeien vanuit hun basis. Het is een buitenkans voor mij om mensen, zoals jij, te kunnen helpen ontdekken wat hun basis is, waar ze energie van krijgen en wat bij hun past. Om dat vol overtuiging te kunnen doen geniet ik van alledaagse dingen, hardlopen, de natuur, stilte en ben ik anders, niet massa-gericht, maar individu-gericht.

Ik bied ruimte, luister naar jouw unieke verhaal en geef je de mogelijkheid te ontdekken wat echt van jou is, waar je gelukkig van wordt, waarbij jij je krachtig voelt en wat past bij je talenten én bij je grenzen.

Door opleidingen en ervaring heb ik al veel mensen kunnen helpen een helder beeld te krijgen van wat voor hun zo belangrijk is dat ze daar hun energie en tijd in gaan steken en wat ze van zichzelf mogen gaan loslaten.

Je bent bij mij van harte welkom voor een ontdekking van je eigen, unieke kerntalentenprofiel. Dit is een kado voor jezelf voor de rest van je leven. Het helpt je bij het maken van een bij jou passende studiekeuze, het kiezen van de baan die het beste bij je past en beter voor jezelf kunnen zorgen en daardoor lekker in je vel zitten en meer balans krijgen tussen werk en privé.